21 Ocak 2011 Cuma

SAROYAN ATKI

     
  Bilgisayarım bozuldu bir süredir ,uzak kaldım. Takip ettiğim bloglar almış başını gitmiş, çok bilgiler kaçırmışım.
       Bu arada endişelendirdiğim Beyaz Hanımeli’ ne  güzel yüreği için çok teşekkürler:)
       Yapraklı baktus atkıyı Hanımelim ‘den aldım. Sercan Hanım sahibinden izin alıp yapılışını tercüme etmiş ama ben annem usulü bakarak çıkarttım. Uçlarına toplar yapıp elyafla doldurdum.

7 yorum:

  1. Canım,
    ellerine ve emeğine sağlık. Çok şık olmuş.
    Bilgisayarının düzeldiğine sevindim.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Elifin Terazisi, çok zarif olmuş örmek istiyorum bu şalı ancak modeli Çıkaramadım :(((
    Ellerinize emeğinize sağlık sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. Canımcım, arkadaşım, hoşgeldin. Gözüm yollarda kaldı :) Herkesin iyi olduğuna sevindim, bilgisayarın için üzüldüm :) Aman siz iyi olun da.
    Hamarat ve becerikli arkadaşım, yine harikasın. Çok güzel olmuş herzaman ki gibi. Güle güle kullanın. Kızlara mı yaptın? Uçlarındaki toplar süper. Ellerine sağlık canımcım. Çok çok öpüyorum. İyi ki varsın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldinnn :) bilgisayar bozulunca sanki hayatımızın bir parçası eksik gibi oluyor nasıl bğlanmışız ama işte bozulunca da zaman kalıyor güzel şeyler çıkıyor ortaya örgü örebiliyorum ama düz ve atlamalı modeller şu delik işini bir beceremiyorum malesef :( sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş eline sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Örgü örmeyi o kadar çok severim ama ne zamandır vakit bulup yapamıyorum. Atkınız çok güzel olmuş, bayıldım. Eline sağlık olsun, iyi günlerde güle güle kullanın....

    YanıtlaSil
  7. Elif'cim böyle bakarak örnek çıkarıp ortaya harika şeyler çıkaranlara her zaman imrenmişimdir. Ellerine sağlık, sağlıkla kullanmanız dileği ile..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)